Δωρεά μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Η AHEPA Κύπρου πιστή στην προώθηση των αρχαιοελληνικών ιδανικών της φιλανθρωπίας και της κοινωνικής ευθύνης και στο πνεύμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης και τηρώντας τη δέσμευσή της για στήριξη της κοινωνίας με πολλούς τρόπους εντείνει τις δράσεις της ειδικά αυτές τις δύσκολες ημέρες που όλοι μας περνούμε.

Έτσι, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας και, σε αναγνώριση της καθημερινής μάχης των επαγγελματιών υγείας στα νοσοκομεία μας, προχώρησε στη δωρεά 1.000 χειρουργικών μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, του νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Κύπρο, για την κάλυψη των έκτακτων και αυξημένων αναγκών του αυτήν τηνπερίοδο.

Με την ενέργεια αυτή ενίσχυσε έμπρακτα το πολύτιμο έργο του νοσοκομείου στην περίθαλψη και τη θεραπεία των ασθενών με κορωνοϊό και κάλυψε αρκετές από τις ανάγκες προστασίας του προσωπικού του. Εκ μέρους της οργάνωσης την παράδοση του υλικού έκανε το μέλος της οργάνωσης στην επαρχία Αμμοχώστου κ. Χρήστος Βισαρίου και εκ μέρους του νοσοκομείου παρέστη και παρέλαβε το υλικό η Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου Δρ Αμαλία Χατζηγιάννη και η λογιστική λειτουργός του κ. Χριστιάνα Πελεκάνου.

#AHEPACares