Δείπνο της AHEPA Κύπρου με το νέο Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντ/γο Δημόκριτο Ζερβάκη

Η AHEPA Περιφέρεια 27 παρέθεσε δείπνο στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας 27 με επικεφαλής τον Κυβερνήτη Περιφέρειας Περικλή Γ. Θεοδωρίδη, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA Φάνος Πιτύρης και φυσικά ο επίτημος προσκεκλημένος, Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντ/γος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας, Περικλής Γ. Θεοδωρίδης παρέθεσε ομιλία για να καλωσορίσει τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο:

«Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

Αναλάβατε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Κύπρο και τον Ελληνισμό την αρχηγία της Εθνικής Φρουράς και σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η μικρή μας πατρίδα γίνεται μία γροθιά και απευθύνεται σε εσάς εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στο δύσκολο έργο σας.

Με περηφάνια η οργάνωση AHEPA σας καλωσορίζει και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό σας που αναλάβατε την ηγεσία της Εθνικής μας Φρουράς.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην Κύπρο έναν Αξιωματικό πρότυπο, με ήθος, γνώσεις, πειθαρχία και εκπαίδευση που θα σταθεί δίπλα στα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας έτοιμος να την υπερασπιστεί όταν και εφόσον χρειαστεί.

Η αποστολή της AHEPA, από την ίδρυσή της το 1922 είναι η υποστήριξη και η προώθηση του ελληνισμού και των αρχαίων ελληνικών ιδεωδών, όπως η εκπαίδευση, η φιλανθρωπία, η υπευθυνότητα, η οικογένεια και η ατομική διάκριση μέσα από την κοινωνική δράση και τον εθελοντισμό.

Σας ευχαριστούμε».