Αρχαιρεσίες Τμήματος AHEPA CY004 “Photos Photiades” Idalion

Τη Δευτέρα 25 Μαίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Τμήματος της AHEPA Κύπρου CY004 “Photos Photiades” Idalion μέσω διαδικτυακής υπηρεσίας βιντεοδιάσκεψης.

Εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα της Διοίκησης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Έπειτα διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 1η Ιουλίου 2020 – 30η Ιουνίου 2021 και επίσης συζητήθηκαν και τα μελλοντικά σχέδια και δραστηριότητες του Τμήματος.

Το νέο εκλελεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος CY004, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες, και συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα, είναι:

Πρόεδρος (Chapter President):  Γεώργιος Καλλένος 
Αντιπρόεδρος (Chapter Vice-President):  Κωνσταντίνος Κυαμίδης
Γραμματέας (Chapter Secretary):  Κωνσταντίνος Ρούβας
Ταμίας (Chapter Treasurer):  Δημήτριος Μπούρπουλας

Μέλη: Λοίζος Παπαλοίζου, Κωνσταντίνος Κασσιανίδης, Νικόλας Κυριακίδης, Γεώργιος Σπηλιοτόπουλος, Μάριος Άχχας και Κυριάκος Κούτζιης.

Επιτροπές: 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Φίλιππος ΠατσαλήςΚωνσταντίνος ΚυαμίδηςNικόλας Κυριακίδης Δημήτρης ΜπούρπουλαςΛοΐζος Παπαλοΐζου Χαράλαμπος Χαραλάμπους  
Γεώργιος ΧατζηγεωργίουΚωνσταντίνος ΡούβαςΚωνσταντίνος Κασσιανίδης Γιάγκος Παπακυριάκου Χαράλαμπος Χαραλάμπους  Κυριάκος Κούτζιης
Κωνσταντίνος ΒαρνάβαΚυριάκος ΚούτζιηςΓεώργιος ΧατζηγεωργίουΕυτύχιος Χαραλάμπους Μάριος Άχχας Πέτρος Ευαγγέλου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας 27 AHEPA Κύπρου έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, και ευχήθηκε όπως έχουν μια παραγωγική χρονιά.