Κοπή βασιλόπιτας 2019 της ΑΧΕΠΑ Κύπρου

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία μελών της ΑΧΕΠΑ Κύπρου Περιφέρειας 27, κόπηκε η βασιλόπιτα για το 2019 στο State Coffee Co, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019. 

Στην όμορφη συνάντηση, ο Ύπατος Κυβερνήτης της Ευρώπης, Ελλάδας και Κύπρου Φάνος Πιτυρής και ο Κυβερνήτης της Κύπρου Περικλής Θεοδωρίδης καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκομένους με τις καλύτερες ευχές για μία Καλή και Παραγωγική Χρονιά. Στη συνέχεια έκοψαν τη βασιλόπιτα, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το φλουρί έπεσε στον Ύπατο Κυβερνήτη Φάνο Πιτυρή, ο οποίος κέρδισε και το μεγάλο δώρο, ένα δωροκουπόνι της εταιρείας Cablenet αξίας 358,80 ευρώ, που αφορά την υπηρεσία Internet 50M, για περίοδο 12 μηνών.

Ευχαριστούμε τόσο την Cablenet για την ευγενική της προσφορά όσο και τον αδελφό Δημήτρη Μπούρπουλα για τη φιλοξενία που τύχαμε στο State Coffe Co, ένα καταπληκτικό μέρος για να απολαύσει κάποιος εξαιρετικές γεύσεις καφέ και όχι μόνο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Προέδροι των Τμημάτων CY004 “Photos Photiades” Idalion Γεώργιος Καλλένος, CY005 Kaimakli Τάσσος Προκοπίου καθώς και μέλη από όλα τα Τμήματα της ΑΧΕΠΑ Κύπρου.