Χριστουγεννιάτικο Γκαλά AHEPA Κύπρου

Την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, η Ύπατη Αρχή της AHEPA Αμερικής διά του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Φάνου Πιτυρή, και η Περιφέρεια 27 Κύπρου δια του Κυβερνήτη κ. Περικλή Θεοδωρίδη, δεξιώθηκε σε χριστουγεννιάτικο γκαλά, στο ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ στην Λευκωσία, τους Προέδρους και όλα τα στελέχη των τμημάτων της AHEPAΚύπρου (CY001 “Γεώργιος Ε. Παρασκευαίδης OBE” Λευκωσία, CY003 “Κυριάκος Μάτσης” Έγκωμη, CY004 “Φώτος Φωτιάδης” Ιδάλιον, και CY005 Καϊμακλί), αλλά και Ανώτατα πολιτικά στελέχη και επιφανείς Κύπριους επιχειρηματίες.

Βασικός ομιλητής ήταν ο κ. Αρτέμης Μυρόπουλος, συγγραφέας και δάσκαλος Ηγεσίας για ανθρώπους που ηγούνται άλλων ανθρώπων. Ο κ. Αρτέμης Μυρόπουλος έχει κάνει καριέρα σε ανώτερες διοικητικές θέσεις πολυεθνικών επιχειρήσεων στη ΝΑ Ευρώπη, και υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και είναι Πρόεδρος του AMCHAM Leadership Committee. Από το 2008 είναι συνιδιοκτήτης της Linkage Greece που εξειδικεύεται σε Leadership Development για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Η κύρια παρουσίαση του κ. Μυρόπουλου με θέμα “Leadership Values through Story Telling from Ancient Greece” έχει έμπνευση από κορυφαία γεγονότα που ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα και φτάνουν μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Μέσα από τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα της αρχαίας μας ιστορίας, ο κ. Αρτέμης Μυρόπουλος μετουσιώνει τις αξίες σημαντικών στιγμών και προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν την ιστορία και καθόρισαν το μέλλον του πολιτισμού παγκοσμίως, συνδέοντάς τα με το σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον και τη σύγχρονη διανόηση σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας.