Η ΑΧΕΠΑ Αμερικής τίμησε τον Νικόλα Σιακόλα για την προσφορά του

Σε σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus, η Ανώτατη Αρχή της ΑΧΕΠΑ Αμερικής, διά του Ανωτάτου Προέδρου της κ. Ανδρέα Ζαχαριάδη και παρουσία Προέδρων και Ανωτέρων στελεχών της ΑΧΕΠΑ Αμερικής, Καναδά και Ευρώπης, αλλά και Ανωτάτων πολιτικών στελεχών και επιφανών Κύπριων επιχειρηματιών, απένειμε στον κ. Νικόλα Σιακόλα, την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση “2017 AHEPA Academy of Achievement Award in Business” για τη μεγάλη δημιουργική προσφορά του στον επιχειρηματικό τομέα, μέσα στα πλαίσια των αξιών που αφορούν την ατομική και επιχειρηματική αριστεία.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανοικοδόμηση της ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο σημείο μηδέν στο Μανχάταν, που κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Η ΑΧΕΠΑ έχει ήδη μαζέψει κοντά στα 700 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ από το $1 εκατομμύριο που έχει δεσμευτεί. Το έργο υπολογίζεται σε περίπου $40 εκατομμύρια και θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2018. Εκτός από την ΑΧΕΠΑ και τις ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες στις ΗΠΑ, δωρεές έχουν έρθει από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Άγιο Νικόλαο μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες https://www.stnicholaswtc.org/ και https://ahepa.org/St-Nicholas-Shrine/WTC_shrine.htm.