Η ΑΧΕΠΑ θα τιμήσει το Γιώργο Παρασκευαΐδη

40μελής αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ από ΗΠΑ, Καναδά και Ελλάδα θα επισκεφθεί την Κύπρο μεταξύ 13-17 Απριλίου 2006 για να τιμήσει τον Κύπριο επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, κ. Γεώργιο Ε. Παρασκευαϊδη με το νεοσύστατο Βραβείο των ΑΧΕΠΑ “George E. Paraskevaides O.B.E. Philanthropic Award”.

H αντιπροσωπεία, (με επικεφαλής τον Ύπατο Πρόεδρο των ΑΧΕΠΑ κ. Κώστα James ΙΙ, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τον Υπουργό Εσωτερικών, το Σεβασμιώτατο Επίσκοπο Κύκκου κ. Νικηφόρο, τον Ευρωβουλευτή κ. Γιαννάκη Μάτση, τους Πρέσβεις της Ελλάδας και των ΗΠΑ και τον Δήμαρχο Λευκωσίας.

Λόγω της απουσίας του Πρόέδρου της Δημοκρατίας σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, το Βραβείο “2006 AHEPA Hellenism Award” με το οποίο θα τιμάτο η Κύπρος στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα του επιδοθεί στην επόμενη επίσκεψή του στις ΗΠΑ στις αρχές Σεπτεμβρίου 2006.

Με το ίδιο βραβείο έχει τιμηθεί και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας κατά την πρόσφατη επίσκεψη των ΑΧΕΠΑ στην Αθήνα.